Massage relax rijswijk

Ontspannen voor de vip-behandeling

massagesalonrijswijk

Wanneer je last hebt van rugklachten is het goed om je eens te laten masseren, ik richt mij op de fysieke klachten, maar combineer het door ook je mentaal te laten ontspannen. Blijf er niet te lang mee lopen, hoe eerder jij je laat masseren hoe sneller jij van je rugklachten af bent.

Veel mensen kiezen ervoor om een rugmassage te combineren met een hoofdmassage, dit heeft iets overweldigends en werkt mentaal heel goed tegen spanningen... Hoofdpijn wordt ook vaak getriggerd door spanning in de omgeving van de nek en/of schouders.

Vaak zijn rugklachten werkgerelateerd. Een gerichte massage ondersteund ons zelfherstellend vermogen. Je energetisch lichaam zal daarom gaan ontspannen en stressgerelateerde klachten verdwijnen... Beweeg en drink voldoende water! Wanneer we te weinig drinken haalt ons immuunsysteem het vocht uit de huid en de spieren, om zo de belangrijkste organen o.a. het hart, longen, nieren en lever goed te laten functioneren. Het gevolg is dat afvalstoffen (melkzuren) niet goed afgevoerd kunnen worden, hierdoor ontstaan vaak spierklachten/hoofdpijn.

Rugmassage 40 minuten € 30,00  

Rugmassage + hoofd/armen 60 minuten € 45,00  

"Spit" is een ander verhaal, heb je last van spit dan heb je het gevoel dat je "doormidden breekt". Bij spit is stil zitten niet de oplossing, beter is het om te blijven bewegen, ook als dit pijnlijk is. Wanneer de ergste dagen voorbij zijn maak dan een afspraak voor een ontspanningsmassage en meldt wel dat je last had/hebt van spit. Drink voldoende water en blijf zoveel mogelijk in beweging. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam zal na enkele dagen ervoor zorgen dat je weer normaal kan functioneren. Wanneer de klachten niet verbeteren is het raadzaam om je huisarts te raadplegen.