Massagesalon Massage Rijswijk 3

PC Boutenslaan Rijswijk 2

Bedrijfsmassage

Om het beste uit je medewerkers te halen is het belangrijk om te investeren in hun welzijn. Medewerkers welke goed in hun vel zitten maken het verschil. Succesvolle organisaties weten dit, door zorgvuldig invulling te geven aan hun gezondheidsbeleid. Er zijn natuurlijk kosten verbonden aan bedrijfsmassage, maar ook fiscaal gezien is bedrijfsmassage voor de werkgever erg interessant. 

Er zijn bedrijven in het hele land welke zich hebben gespecialiseerd in het geven van bedrijfsmassage. 

Veelal gaat het om stoelmassages waarbij de desbetreffende persoon zijn/haar kleding aan kan houden. Meestal gaat het om drukpunten welke ervoor zorgen dat niet alleen fysiek, maar ook mentaal gaat ontspannen. De voordelen zijn groot, je hebt een moment voor jezelf en na de massage voel je je heerlijk ontspannen. Je kan beter omgaan met werkstress en je bent minder vatbaar voor invloeden van buitenaf. Regelmatig een massage verlaagd het ziekteverzuim en het verhoogt de productiviteit.

De voordelen zijn dat de stoelmassage bijna altijd gegeven wordt op lokatie bij het bedrijf zelf. De werknemer kan vanaf zijn/haar werkplek even de tijd nemen om te ontspannen. Meestal is er een mogelijkheid dat je kan je aangeven dat je bijvoorbeeld last hebt van je schouders of andere spiergroepen.