Relax op de massagetafel

Rust en ruimte tijdens de massage

Ayurveda vind zijn oorsprong in India. Het is vermoedelijk de oudste holistische geneeskunde ter wereld. Ook in een westerse cultuur zoals wij die kennen, kunnen we veel baat hebben bij Ayurveda. Het brengt balans in ons lichaam, de geest en de ziel. Ayurveda is allesomvattend, het is natuurlijk en tijdloos. Het is waar we vandaan komen en waar we zijn. Ayurveda wijst ons de weg naar een leven in balans, van natuurlijke schoonheid en duurzame gezondheid.

Ayurveda massage is een massage van het hele lichaam, en wordt gegeven met specifieke etherische oliën, de massagetechnieken bestaan uit kleine zachte draaiingen en lange effleurrages.

Voor wie? Ik ben een gevoelsmasseur... om een Ayurvedische massage goed te kunnen geven moet ik de verbintenis kunnen maken met mijn massee. Ik heb ervaren dat ik meer in verbinding en meer vanuit mijn gevoel kan werken als ik vrouwen een massage geef. Dit is de reden waarom ik alleen vrouwen masseer. Als holistisch masseur doe ik dat op een professionele manier, respectvol met gevoel en ervaring.