Geniet van een wellness behandeling

Ontspannen voor de vip-behandeling

Patty en Wim Overduin

Mijn naam is Wim Overduin, getrouwd met Patty. Als masseur geef Ik ruim 14 jaar massages vanuit een holistische visie. Fysiek, mentaal en emotioneel kunnen niet los worden gezien van elkaar, een verstoring van één van deze niveau's heeft gevolgen voor ons algemeen welzijn.

Holistische massages met gevoel en ervaring en dat voel je...

Als er iets persoonlijks is, is het wel een massage, je veilig voelen is daarom heel belangrijk. Geef je wensen, maar zeker ook je grenzen aan. Tijdens een afspraak sta jij centraal en besteed ik ruim tijd en aandacht aan jou en jouw massage.

Ik besef mij heel goed dat een eerste afspraak hoogdrempelig kan zijn, toch zeg ik: "twijfel niet, een holistische massage is een overweldigend cadeau aan jezelf."

Mijn holistische visie, kijken naar de mens als geheel, is sinds ik massages geef, alleen maar versterkt. Mijn massagesalon/ontspanningspraktijk is gevestigd op de Kerklaan 69 in Rijswijk. Laat je je liever thuis masseren, ik kom ook aan huis, masseur aan huis massage bij jou thuis in de regio Den Haag, Ypenburg-Leidschenveen, Het Westland, Delft, Delfgauw, Pijnacker-Nootdorp, Berkel en Rodenrijs. 

Naast het geven van massages ben ik een liefhebber van koken, ik vindt "a healthy life" belangrijk. Met de praktijk aan huis heb ik de tijd om dagelijks wat lekkers op tafel te zetten. Onze vakanties brengen we graag door op één van de Griekse eilanden, de foto op de achtergrond is de Egeïsche Zee, de rust welke de foto uitstaalt, vindt je ook in de massagepraktijk...