Geniet van een wellness behandeling

Ontspannen voor de vip-behandeling

 
        Patty & Wim Overduin

Mijn naam is Wim Overduin, getrouwd met Patty. Als masseur geef Ik ruim 14 jaar massages vanuit een holistische visie, op basis van Ayurveda, balans in lichaam, geest en ziel. 

Voor wie? Als gevoelsmasseur moet ik de verbintenis kunnen maken met mijn massee. Ik heb ervaren dat ik meer in verbinding en meer vanuit mijn gevoel kan werken als ik vrouwen masseer. Dit is de reden waarom ik alleen massages geef aan vrouwen. Als holistisch masseur doe ik dat op een professionele manier, respectvol met gevoel en ervaring.

Holistisch masseur met gevoel en ervaring en dat voel je... 

Een holistische massage is heel persoonlijk. Geef je wensen/klachten, maar zeker ook je grenzen duidelijk aan. Als masseur besef ik mij heel goed dat een eerste afspraak hoogdrempelig kan zijn, toch zeg ik: "twijfel niet, een holistische massage is een overweldigend cadeau aan jezelf."

Naast het geven van massages ben ik een liefhebber van koken, ik vindt "a healthy life" belangrijk. Onze vakanties brengen we graag door op één van de Griekse eilanden, de foto op de achtergrond is de Egeïsche Zee, de rust welke de foto uitstaalt, vindt je ook in mijn massagepraktijk...