Geniet van een wellness behandeling

Rust en ruimte tijdens de massage

Sensitieve / Ayurvedische full body massage...  

massagesalonrijswijkDe sensitieve full body massage op basis van Ayurveda is vermoedelijk de oudste holistische massage ter wereld. Het is een massage van het gehele lichaam. Een schitterende reis van heling, verbinding en bewustwording. Sensueel zachte effleurages met warme amandel olie gaan intuïtief over jouw naakte lichaam en omarmen alles wat je in je hebt. Je mag je volledig overgeven aan het moment en ervaren wat ontspanning werkelijk inhoudt.

Voor wie? Ik ben een gevoelsmasseur... om een holistische massage goed te kunnen geven moet ik de verbintenis kunnen maken met mijn massee. Ik heb ervaren dat ik meer in verbinding en meer vanuit mijn gevoel kan werken als ik vrouwen een massage geef. Dit is de reden waarom ik alleen vrouwen masseer. Als masseur doe ik dat op een professionele manier, respectvol met gevoel en ervaring

Wat mag je verwachten? In een informeel gesprek bespreken we jouw wensen/klachten en grenzen, op welke manier ik de holistische massage ga geven is hiervan afhankelijk. Kleding en handdoeken zijn een belemmering. Er is aandacht voor jou en jouw energetisch lichaam, de energetische stromen in de meridianen en de chakra's. De aanraking van de energiebanen zijn zacht en brengt je in contact met jezelf. Het is een reis van heling, verbinding en bewustwoording.

Reken minstens 30 minuten extra bovenop de tijd van jouw massage en zorg dat je erna vrij bent! Het gevoel wat je hebt na deze massage wil je zo lang mogelijk vasthouden en verplichtingen... daar wil je vast niet aan denken. De houtkachel zorgt voor een aangename temperatuur van minimaal 25 graden.

€ 65,00  Ayurvedische / Sensitieve Full Body massage 85 minuten.  

Ayurvedische / Sensitief VIP-Massage arrangement

Het sensitief VIP-Massage arrangement is 150 minuten lang genieten van Wellness for Body and Mind... je wordt ontvangen met zachte muziek, de heerlijke geur van etherische oliën en de warmte van de houtkachel. We beginnen met een informeel praatje, een kopje thee of water en een heerlijk voetbad in de grote fauteuil. Aansluitend een helende manuele voetmassage. Ik kan je verzekeren dat je na de voetmassage al ontspannen bent. Er wacht nu nog een heerlijke full body massage op je, inclusief armen handen en een sensitieve massage van het hoofd/gezicht. 

Tijdens een ontspanningsmassage staat je telefoon uit, is het fijn als je vooraf de betaling doet, na de massage heb je dan geen verplichtingen meer. Mocht je nog vragen hebben bel of WhatsApp met Wim Overduin 06-2546.1386, meestal reageer ik direct en anders neem ik natuurlijk even contact met je op. Wil je een afspraak maken voor een sensitieve massage klik hier... Je bent van harte welkom.

€ 95,00  Sensitief VIP massage arrangement 150 minuten. 

Massage Rijswijk is gevestigd op de Kerklaan 69 in Rijswijk, vanuit Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam (NS Rijswijk - bus 23), Wateringse Veld, Leidschenveen-Ypenburg en Het Westland goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Gratis parkeren tot 18:00 uur.  

[Home Pagina]