Massagesalon Massage Rijswijk 3

PC Boutenslaan Rijswijk 2

Sensitieve full body massage...  

massagesalonrijswijkDe sensitieve full body massage op basis van Ayurveda is vermoedelijk de oudste holistische massage ter wereld. Het is een massage van het gehele lichaam. Een schitterende reis van heling, verbinding en bewustwording. Sensueel zachte effleurages met warme amandel olie gaan intuïtief over jouw naakte lichaam en omarmen alles wat je in je hebt. Je mag je volledig overgeven aan het moment en ervaren wat ontspanning werkelijk inhoudt.

Wat mag je verwachten? In een informeel gesprek bespreken we jouw wensen, klachten en grenzen, op welke manier ik de sensitieve full body massage ga geven is hiervan afhankelijk. Kleding en handdoeken zijn een belemmering. Er is aandacht voor jou en jouw lichaam, de energetische stromen en de chakra's. De aanraking van de energiebanen is sensueel zacht, en brengt je in contact met jezelf.

Als holistisch masseur geef ik de sensitieve full body massage op een professionele manier, met respect, gevoel en ervaring alleen aan vrouwen. Wil je je niet helemaal laten masseren, kies dan voor een lichaamsmassage.

Massagevorm: Holistisch, niet erotisch.

Voor wie: Vrouwen 

Sensitieve full body massage € 65,00 75 minuten.